ساندرو (Sandero)

رنو (RENAULT)

تيـپ‌‌ها

۱۳۹۵ - ۱۳۹۷

ساندرو استپ وی

۱۳۹۴ - ۱۳۹۷

ساندرو

رنو ساندرو یک هاچبک کوچک و اقتصادی فرانسوی است که از سال ۹۴ تاکنون توسط پارس خودرو تولید و عرضه می‌شود. ساندرو به دلیل ویژگی‌های فنی خوبی که دارد و به دلیل اینکه خودرو قابل اعتمادی است، مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفته و فروش خوبی را تجربه می‌کند.
ساندرو در بازار جهانی با نام داچیا ساندرو شناخته می‌شود که داچیا زیرشاخه رومانیایی رنو محسوب می‌شود و به نوعی ساندرو را باید محصول همکاری داچیا و رنو بدانیم. چندی قبل نسل جدید رنو ساندرو هم معرفی شد که البته مدلی که در ایران تولید می‌شود، همان نسل اول است که بر اساس پلتفرم تندر ۹۰ یا داچیا لوگان ساخته شده. نسل دوم ساندرو در طراحی ظاهری و داخلی تغییراتی را تجربه کرده و کمی از آن حالت خسته کننده بیرون آمده است. طراحی خارجی آن شباهت زیادی به نس دو لوگان یا همان رنو سیمبل دارد.



ساندرو از نظر قوای محرکه و ویژگی‌های فنی اشتراکات فراوانی با تندر 90 دارد و از همان موتور 1.6 لیتری 4 سیلندری بهره می‌برد که در تندر 90 مود استفاده قرار گرفته. این موتور می‌تواند 105 اسب بخار قدرت و 175 نیوتن متر گشتاور تولید کند که آن را به وسیله جعبه دنده 5 سرعته دستی و یا 4 سرعته خودکار به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد.

رنو ساندرو در بازار ایران رقبایی همچون برلیانس H320، پژو 207i و ام وی ام 315 را در مقابل دارد که پژو 207i را باید جدی ترین رقیب آن بدانیم. 

نقاط مثبت رنو ساندرو

ابعاد مناسب خودرو برای استفاده شهری-مصرف سوخت مناسب- کیفیت ساخت خوب- استهلاک پایین

نقاط منفی رنو ساندرو

-آپشن های خیلی کم-  استفاده  زیاد از پلاستیک سخت در کابین

امنیت رنو ساندرو
رنو ساندرو توسط موسسه یورو انکپ مورد آزمایش قرار گرفته که نمرات زیر را کسب کرده است:

حفاظت از سرنشینان بزرگ‌سال: 3 ستاره

حفاظت از سرنشینان خردسال: 4 ستاره

حفاظت از عابرین پیاده: 1 ستاره

نقد کارشناسی رنو ساندرو
رنو ساندرو یک هاچبک کوچک شهری است که توسط پارس خودرو در ایران تولید و عرضه می‌شود. ساندرو در بازارهای جهانی با برند داچیا به فروش می‌رسد که زیرشاخه ارزان قیمت رنو در کشور رومانی است. ساندرو را باید محصول مشترک داچیا و رنو بدانیم که در سال 2007 معرفی و تولید شد. ساندرو در کشورهای روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، مکزیک و ایران و قاره آمریکای جنوبی به تولید می‌رسد.

رنو ساندرو طراحی ظاهری معمولی دارد و نمی‌توان آن را خودرو زیبایی دانست اما اینگونه هم نیست که غیر قابل قبول باشد. به ویژه در جلو، چراغ‌ها، جلو پنجره و سپر طراحی نامتعارفی دارند و هماهنگی میان نمای جلو و عقب خودرو برقرار نیست. رنو ساندرو در مقابل رقبایی چون برلیانس H320 و پژو 207i حرفی برای گفتن ندارد و به ویژه محصول پژو را باید بهترین گزینه از نظر طراحی در این بین دانست.

ساندرو در داخل کابین طراحی بسیار ساده ای دارد و با ورود به کابین ساندرو، حس سوار شدن به یک تندر 90 را خواهید داشت. تنها تفاوت‌های جزئی در کابین ساندرو در مقایسه با تندر 90 وجود دارد که مهم‌ترین آنها شکل فرمان، نوار کروکی دور ورودی‌های هوا و پنل درها است. البته این تفاوت‌ها در تندر پلاس ایران خودرو از بین رفته و ظاهر کابین این دو خودرو بسیار شبیه به یکدیگر است. صندلی‌ها در ساندرو راحتی نسبی را ارائه می‌دهند ولی شاید سرنشینان عقب در مسیرهای طولانی احساس خوشایندی نداشته باشند. ساندرو در طراحی کابین هم عرصه را به رقیبی چون پژو 207i واگذار خواهد کرد.

یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف رنو ساندرو، کمبود آپشن‌ها و تجهیزات رفاهی است؛ نقیصه‌ای که در تندر 90 هم وجود داشت اما در ساندرو برطرف نشد. البته نباید به کمپانی داچیا برای این مورد ایراد بگیریم چراکه ساندرو به عنوان یک خودرو ارزان قیمت برای قشر متوسط و ضعیف جامعه شناخته می‌شود و تنها در ایران است که قیمت آن از حد معمول بالاتر می‌رود. از مهم‌ترین آپشن‌های موجود در ساندرو می‌توانیم به ایربگ راننده و سرنشین، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، آینه های جانبی برقی مجهز به گرمکن، و سیستم صوتی با قابلیت استفاده از CD، بلوتوث و USB به همراه 4 بلندگو اشاره کنیم. به علاوه اینکه می‌توانید با صرف هزینه‌ای، کنسول وسط داشبورد را تعویض کنید و به امکانات جدیدی دسترسی داشته باشید از جمله نمایشگر به همراه دوربین دید عقب.

رنو ساندرو از یک موتور 1.6 لیتری 4 سیلندر بهره می‌برد که می‌تواند 105 اسب بخار قدرت و 145 نیوتن متر گشتاور تولید کند. برای ساندو دو جعبه دنده دستی و اتوماتیک در نظر گرفته شده که به ترتیب 5 سرعته و 4 سرعته هستند. این قدرت به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود و در نسخه دستی شتاب 0 تا 100 کیلومتر 10.5 ثانیه‌ای و در نسخه اتوماتیک شتاب 11.5 ثانیه‌ای خواهد داشت. ساندرو به دلیل اشتراک با تندر 90 در بخش فنی، خودرو قابل اعتمادی محسوب می‌شود و عملکرد خوبی دارد.

رنو ساندرو در بازار ایران رقبایی چون برلیانس H320، پژو 207i، ام وی ام 315، برلیانس H220 و پژو 206 را در مقابل دارد که باید در این بین پژو 207i را مهم‌ترین رقیب آن بدانیم.

پژو 207i از نظر طراحی چه در داخل و چه در خارج بدنه به رنو ساندرو برتری دارد اما باید بگوییم از نظر فنی ساندرو کاملا به رقیب خود برتر است. چراکه پژو 207i به دلیل عدم نظارت از سوی کمپانی مادر، کیفیت تولید بالایی ندارد و مشکلات فنی زیادی به ویژه در کارکردهای بالا از خود بروز می‌دهد. 
در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید. برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید. چنانچه هنوز عضو سایت نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید. (ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

این سایت ماحصل، تلاش‌های چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخاب‌ها فراهم باشد.

«کاردو» واژه‌ی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو می‌باشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا شایسته خدمت‌رسانی به شما باشد.

به دلیل حجم بالای آگهی‌های ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آن‌ها امکان‌ناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز می‌توانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باری‌رسانی استفاده کنید.

طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۳ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.