توموی هوندا یک الکتریکی عجیب/ تغییر شکل کوپه به پیک‌آپ

  هوندا و موسسه طراحی "یوروپیو دی دیزاین" (IED) در یک همکاری مشترک مدل مفهومی "تومو" را در نمایشگاه خودرویی ژنو معرفی خواهند کرد.  

جمعه، ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵:۴۷ |

تومو یک مدل الکتریکی جمع و جور در حوزه کامپکت هاست و اشتراکات ظاهری زیادی با مدل مفهومی "خودروی الکتریکی شهری" هوندا، دارد. این طرح توسط ۱۳ دانشجوی موسسه IED در تورین ایتالیا خلق شد. این دانشجویان "تومو" را به عنوان تز کارشناسی ارشد خود در رشته طراحی حمل و نقل ارائه می‌کنند.

یوروپیو دی دیزاین در این خصوص اعلام کرده که این دانشجویان به دنبال مفهوم جدیدی از حمل و نقل برای جوانان در ۶ سال آینده هستند. طراحان تومو زمان زیادی را صرف تحقیق و پژوهش در خصوص وسیله‌ای به عنوان "دستگاهی هوشمند" و " ابزاری متحرک" کرده‌اند.

نام "تومو" از طرف کمپانی ژاپنی برای این خودرو انتخاب شده و تصویر یک همراه قابل اعتماد است که توانایی هماهنگی با تمامی نیازهای مالک خود را دارد.

نسخه کامل مدل مفهومی تومو در ماه آینده به صورت کامل معرفی خواهد شد و هوندا برنامه‌ای برای تولید نسخه‌های تجاری آن ندارد.

با این وجود هوندا اعلام کرده تا اواخر سال جاری نسخه‌ای تجاری از مدل شهری‌اش (Urban EV) را به خط تولید خود اضافه خواهد کرد.


توموی هوندا یک الکتریکی عجیب/ تغییر شکل کوپه به پیک‌آپ
نقد و بررسی

کد محتوا: ۲۰۶۲۲

ارسال: جمعه، ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵:۴۷

به روز شده: جمعه، ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸:۳۳

کلید واژه‌‌ها: هوندا، تومو، مدل مفهومی

نوع: نقد و بررسی

فرستنده: دبیر سرویس محتوا

منبع: عصر ایران

بازدید: ۷۵۰

زبان: پارسی

(۵ مورد )

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۴ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.