تاریخچه
بعد از انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران در سال 1359 نام شرکت از جنرال موتورز ایران به شرکت خودروسازی ایران و سپس در همان سال به شرکت پارس خودرو (سهامی عام) تغییر یافت . در این زمان به دلیل قطع رابطه با شرکت جنرال موتورز و امریکن موتورز، شرکت پارس خودرو به منظور ادامه فعالیت های خود، جیپ های توسن هندی را تولید کرد و در سال های بعد روند تولید محصولات شورولت و بیوک و کادیلاک تا سال 68 ادامه یافت.
در سال 1365 و با همکاری شرکت نیسان ژاپن، تولید خودروهای نیسان پاترول آغاز شد. خودروی لنددر سال 1369 خط تولید جیپ صحرا با موتور میتسوبیشی ژاپن راه اندازی شد. روند تولید محصولات ادامه یافت تا اینکه در سال 78 شرکت تحت پوشش شرکت خودروسازی سایپا قرار گرفت و در همان سال مقرر گردید تا محصول رنو 5 شرکت سایپا در پارس خودرو تولید و مونتاژ گردد که در نتیجه تولید این خودرو با نام سپند در شرکت شروع شد. بعد از آن با تغییر ظاهری سپند و با پایه موتور پراید، محصولی با نام پی کی در سال 80 و سپس نیوپی کی در سال 84 به سبد محصولات شرکت پارس خودرو اضافه گردید که تولید آن محصول تا سال 85 ادامه یافت.
در سال 1379 شرکت پارس خودرو با بکارگیری ظرفیت های خالی سالن های تولیدی با مشارکت شرکت سایپا تولید خودروی پراید صبا و سایپا 141 را به صورت اجرتی (کارمزدی) برای شرکت سایپا شروع کرد.
در سال 1380 شرکت با هدف توسعه بازار خودروهای لوکس با همکاری شرکت نیسان ژاپن پروژه تولید خودروی نیسان ماکسیما را کلید زد.
در همان سال نیز تولید خودروی نیسان پیکاپ (وانت تک کابین و دو کابین) و در سال بعد خودروی رونیز که جزو خودروهای دو دیفرانسیل محسوب می شود، شروع شد.
از آن سال به بعد شرکت پارس خودرو توانست در دسته بازار خودروهای سواری و تجاری اعم از خودروی سواری سبک، خودروی دو دیفرانسیل با کاربرد بیابانی SUV، وانت و خودروهای لوکس سهم قابل توجهی را در کشور کسب نماید. پس از آن مقرر گردید تا با همکاری شرکت رنو فرانسه پروژه محصولات تندر 90 و مگان در شرکت پارس خودرو آغاز گردد کی طی آن از سال 1382 احداث سالن تولیدی ال 90 در شرکت شروع شد.
 در سال های 1385 تا 1388 با بهره برداری از پروژه های سالن جدید ال 90 و افزایش ظرفیت سالن رنگ متمرکز تولید محصولات تندر 90 و مگان افزایش یافت.رور نیز مدتی در شرکت تولید گردید.طی سال های 89  تاکنون ( شهریور 94 )  عمده وقایع  و رخدادهای قابل توجه عبارتند از :
 - واردات محصول CBUمورانو و کولیوس از گروه محصولات نیسان و رنو در راستای افزایش تنوع سبد محصولات
- تولید تاکسی تندر 90 صادراتی
- تولید خودروی ویژه معلولین
- راه اندازی تولید آزمایشی محصول جدید سندرو B90 از گروه رنو فرانسه
- راه اندازی خط تولید وانت ریچ از گروه محصولات دانگ فونگ چین
- انجام مذاکرات و برنامه ریزی پروژه محصولات جدید برلینس (H330&H320)
- افزایش سرمایه شرکت از 200000000000 ریال به میزان 6773853000000 ریال (239 درصد افزایش از محل مازاد تجدید ارزیابی دارائی ها)
-  انتقال و تولید وانت ریچ در سایت شمالی شرکت پارس خودرو 
- رونمایی از محصول جدید ساندرو  و شروع تولید انبوه محصولی جدید از گروه رنو 
- تغییرکاربری وانت ریچ  حهت استفاده ارگان ها و سازمان های دولتی
- ورود خودروی ون هایس  ( مدل  H 2 L  )  با کاربری آمبولانس  بصورت  CBU  به بازار  داخلی
- ورود خودروی ون هایس در ناوگان حمل و نقل شهری و بین شهری
- شروع تولید انبوه و افزایش تیراژ تولید گروه محصولات برلیانس ( H320 & H330  )
- رکود بازار فروش داخل و بروز بحران فروش محصولات در سطح کشور برای خودرو سازان داخل
 محصولات شرکت پارس خودرو در سال 93
 
گروه پراید: GTX_ X-131 _ X-141
 
گروه رنو :
محصولات سی کی دی: مگان ( 1600) - مگان (2000) - تندر 90 - پارس تندر - سندرو (B90)
محصولات سی بی یو : کولیوس
 
گروه نیسان:
محصولات سی کی دی : وانت پیکاپ (تک کابین و دو کابین ) - تیانا- قشقایی
محصولات سی بی یو: مورانو - نیو مورانو
 
گروه چینی (دانگ فونگ و برلیانس):
وانت ریچ H330-H320
 سهامداران شرکت پارس خودرو
 - شرکت سایپا 85 درصد
- شرکت سرمایه گذاری گروه صنعتی رنا 5/1 درصد
- سایر 5/13 درصد