اِشکودا

SKODA

تاسیس: ۱۸۹۵

جمهوری چک

مـدل‌‌ها (تعداد تيپ‌‌ها)

اشکودا، (به چکی: ŠKODA AUTO) شرکت خودروسازی مستقر در جمهوری چک است، که در سال ۱۸۹۵ توسط واکلاو لورین و واکلاو کلمنت تاسیس شد. اشکودا در سال ۱۹۹۱ یکی از زیرشاخه‌های اروپایی گروه فولکس‌واگن شد[۱] و هم‌اکنون از برندهای متعلق به این کمپانی آلمانی به‌شمار می‌آید.[۲] در سال ۲۰۱۲ مجموع تولید و فروش بین‌المللی شرکت اشکودا به ۹۳۹٫۲۰۰ اتومبیل رسید.

تاریخچه

شرکت اشکودا امروزی از دو شرکت مجزا تشکیل شده‌است که در سال 1859 به‌عنوان کارخانه تولید جنگ‌افزار و تولیدات نظامی فعالیت خود را آغاز نمود. بخش دیگر اشکودا، خودروسازی اشکودا است، که در اواخر دهه 1890 شروع بکار نمود و در آغاز لورین اند کلمنت نام داشت. 5 شرکت خودروسازی: اشکودا، اوپل، پژو، دایملر و تاترا، قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت خودروسازی جهان به‌شمار می‌آیند، که هیچگاه خط تولید آنها متوقف نشد...

لورین اند کلمنت

در سال 1894 واکلاو کلمنت 26 ساله، یک کتابفروش در ملادا بلسلاو، در جمهوری چک امروزی، که در آن زمانی بخشی از اتریش-مجارستان بود، نمی‌توانست قطعات مورد نیاز برای تعمیر دوچرخه آلمانی‌اش را پیدا کند. او دوچرخه‌اش را برای تعمیر فرستاد و به همراه آن نامه‌ای به تولیدکنندگان، زاودل و ناومان، به زبان چکی نوشت و درخواست تعمیر دوچرخه را کرد.

او پاسخ نامه را به آلمانی دریافت کرد: اگر خواهان پاسخ به درخواست پیگیری خود هستید، باید سعی کنید، به زبانی بنویسید که ما بتوانیم بفهمیم. واکلاو کلمنت جوان با آن که تجربه فنی نداشت، تصمیم به ایجاد تعمیرگاه دوچرخه کرد و با کمک واکلاو لاورین در 1895 در ملادا بولسلاو تعمیرگاه راه افتاد.

این دو نفر در 1898 یک موتورسیکلت کوچک ورنر خریدند، که خطرناک و غیرقابل اعتماد بود. آنها برای بهبود موتور به روبرت بوش، متخصص احتراق آلمانی، نامه نوشته، تا آنها را در ساختن یک سیستم الکترومغناطیس متفاوت راهنمایی کند.

در سال 1900 شرکت لورین اند کلمنت راه‌اندازی شد و کمپانی تازه تاسیس آنها که تنها 32 نفر نیروی کار داشت، صادرات اسلاویا را آغاز نمود و 150 ماشین به لندن حمل شد. مدتی بعد، نشریات آنها را نخستین سازندگان موتورسیکلت معرفی کردند.

اولین مدل، وواتورت آ، سبب موفقیت در اتریش-مجارستان و سپس در کشورهای دیگر نیز گردید. هنگام جنگ جهانی اول، اشکودا در تولید جنگ‌افزار فعال بود.

اشکودا

پس از جنگ جهانی، لورین اند کلمنت شروع به ساختن کامیون کرد، ولی در 1924 پس از آتش‌سوزی و برخورد به مشکلات با شرکت اشکودا ورکس، بزرگترین شرکت صنعتی در چکسلواکی، ادغام گردید.

تولیدات بعدی تحت نام اشکودا عرضه شد. پس از کاهش فروش در رکود اقتصادی، اشکودا با مدل‌هایی چون اشکودا پپولار، در اواخر دهه 1930 دوباره موفق بود.

پس از اشغال چکسلواکی در جنگ جهانی دوم، اشکودا ورکس، به بخشی از Hermann Göring Werke تبدیل شد و به خدمت آلمان نازی درآمد.

پس از جنگ

پس از جنگ بازسازی کارخانه اولین اتومبیل سری 1101 شروع شد.
در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید. برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید. چنانچه هنوز عضو سایت نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید. (ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

این سایت ماحصل، تلاش‌های چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخاب‌ها فراهم باشد.

«کاردو» واژه‌ی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو می‌باشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا شایسته خدمت‌رسانی به شما باشد.

به دلیل حجم بالای آگهی‌های ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آن‌ها امکان‌ناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز می‌توانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باری‌رسانی استفاده کنید.

طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۳ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.