آگهی‌های برگزیده نمایش همه آگهی‌ها
موردی برای نمایش یافت نشد.

این خودروها را نخرید! لیستی از پشیمانی بزرگ خریداران بازار خودرو

  خرید خودرو یکی از تصمیمات بزرگ زندگی است اما برخی مدل‌ها بیشتر از آنکه رضایت ببخشند، حسرت به‌جا می‌گذارند. آیا می‌خواهید بدانید کدام خودروها بیشترین پشیمانی را به دنبال دارند؟  

شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵:۲۷ |

در بازار ایران، شرایط به‌گونه‌ای است که خرید هیچ خودرویی نمی‌تواند رضایت کامل خریداران را به دنبال داشته باشد زیرا خودروهای ایرانی کیفیت پایین و مشکلات متعددی دارند، خودروهای چینی با قیمت برندهای معتبر به فروش می‌رسند و خودروهای وارداتی بسیار گران‌قیمت هستند؛ بنابراین، در این شرایط انتخاب‌ها بیشتر از بین بد و بدتر خواهد بود. درنتیجه، هنگام خرید خودروی جدید باید سعی کنید سراغ مدل‌هایی بروید که به‌طور نسبی از لحاظ کیفیت، امکانات، خدمات پس از فروش و… شرایط بهتری دارند و از سوی دیگر، از برخی خودروها دوری کنید زیرا می‌توانند پشیمانی بزرگی را به دنبال داشته باشند و خرید خودروی جدید را به تجربه‌ای تلخ برای شما تبدیل کنند. ازاین‌رو، قصد داریم در ادامه به دلایل نخریدن برخی خودروها و سپس معرفی چند خودرویی که نباید سراغشان بروید بپردازیم.

چرا خرید برخی خودروها پشیمانی به همراه دارد؟
خرید برخی خودروها در بازار کشورمان به دلایل مختلفی می‌تواند پشیمانی بزرگی را به دنبال داشته باشد. اصلی‌ترین دلایل این موضوع را در ادامه مرور می‌کنیم.

مشکلات فنی
یکی از مهم‌ترین دلایل که خرید یک خودروی جدید را می‌تواند به تجربه‌ای تلخ تبدیل کند، مشکلات فنی است. خرابی‌های مکرر و هزینهٔ تعمیرات بالا نه‌تنها مدام شما را به نمایندگی می‌کشاند بلکه می‌تواند هزینه‌های سنگینی را به دنبال داشته باشد. کسانی که خودروی صفرکیلومتر می‌خرند، می‌خواهند چند سال با خیال راحت از خودرو استفاده کنند و رنگ تعمیرگاه را نبینند؛ بنابراین، خودروهایی که با مشکلات فنی متعدد مواجه هستند قطعاً خریدار را از انتخاب خود پشیمان خواهند کرد.

خدمات پس از فروش ضعیف
یکی دیگر از فاکتورهای مهم هنگام خرید خودروی جدید، توجه به خدمات پس از فروش است زیرا در طول استفاده از خودرو، قطعاً به تعمیرات و قطعات یدکی نیاز پیدا خواهید کرد و اگر خودرویی که انتخاب می‌کنید خدمات پس از فروش خوبی نداشته باشد، به دردسر خواهید افتاد. در صورت خرید خودرویی از شرکت‌های نوپا و ناشناخته که نمایندگی‌های محدودی دارند، پس از مدتی شما خواهید ماند و خودرویی بدون قطعات یدکی که یا باید قید استفاده از آن را بزنید و یا با صرف زمان و هزینهٔ گزاف، قطعات یدکی آن را پیدا کنید.

بازار دست‌دوم ضعیف
در بازار کشورمان، خودرو کالایی سرمایه‌ای محسوب می‌شود و به همین دلیل، خریداران از همان ابتدای خرید خودروی جدید، به فکر بازار فروش دست‌دوم هستند تا خودرویی که انتخاب می‌کنند بهترین حفظ ارزش را داشته باشد و هنگام فروش دست‌دوم با قیمت‌های بالایی خریدار داشته باشد. درنتیجه، اگر هنگام خرید خودروی جدید به این موضوع توجه نداشته باشید، ممکن است خودرویی که انتخاب می‌کنید پس از مدتی استفاده با افت قیمت شدید مواجه شود. علاوه بر این، چنین خودروهایی در بازار دست‌دوم خریدار ندارند و برای فروش باید مدت‌ها منتظر بمانید و خودرویی که زمانی که با قیمت گزافی خریده‌اید را با ضرر بزرگی به فروش برسانید.

خودروهایی که نباید بخرید
با توجه به مواردی که بیان کردیم، در ادامه چند خودروی حال حاضر بازار کشورمان را معرفی خواهیم کرد که خریدشان می‌تواند پشیمانی بزرگی به دنبال داشته باشد و بهتر است هرگز به آن‌ها فکر نکنید.

سورن پلاس XU۷P

سورن پلاس با موتور EF۷ به‌عنوان یک سدان خانوادگی اقتصادی، می‌تواند انتخاب مناسبی باشد اما نسخهٔ جدید این خودرو که با پیشرانهٔ XU۷P عرضه شده تا جایگزینی برای پژو پارس باشد، اصلاً گزینهٔ خوبی برای خرید نیست. پیشرانهٔ قدیمی هشت سوپاپ XU۷P با بازدهی پایین، قدرت کم، مصرف سوخت بالا و سروصدای زیاد دلیل اصلی این موضوع است. سورن پلاس با این موتور شتاب و کشش پایینی دارد و می‌تواند با مشکلات فنی مختلف، خریدار را به دردسر بیندازد. همچنین این موتور به روغنی با سطح کیفی SN یا SM نیاز دارد که از روغن دیگر موتورهای داخلی گران‌تر است.

زوتی DL۵

پس از آزادسازی واردات خودرو، پارس‌خودرو سراغ زوتی رفت یعنی شرکتی که قبلاً سدان S۳۰۰ را با نام آریو از طریق سایپا در ایران عرضه کرده بود. پارس‌خودرو کراس‌اوور T۳۰۰ این شرکت را با نام DL۵ به ایران وارد کرد ولی این خودرو با اینکه ارزان‌ترین خودروی وارداتی محسوب می‌شد، به دلیل طراحی قدیمی و عرضهٔ محدود، در بازار شکست خورد. علاوه بر این، زوتی که در سال ۲۰۲۱ ورشکست شده بود و یک سال بعد دوباره سرپا شد، این روزها بار دیگر شرایط نامساعدی پیدا کرده و امکان تحویل DL۵ را به پارس‌خودرو ندرد. این در حالی است که تا پایان بهمن ۱۴۰۳ تنها حدود ۵۰۰ دستگاه از این کراس‌اوور چینی به ایران وارد شده است؛ بنابراین، به نظر می‌رسد پارس‌خودرو به‌نوعی از واردات این خودرو پشیمان شده و با این اوصاف، بهتر است به خرید DL۵ اصلاً فکر نکنید.

جیلی آزکارا

جیلی یکی از برندهای چینی خوش‌نام در بازار ایران بود و بازگشت آن به کشورمان می‌توانست خبر خوبی باشد ولی به دلایل مختلف، این اتفاق رخ نداد. شرکت فردا موتور جیلی آزکارا را برای واردات انتخاب کرده بود که با برند نام‌آشنا، پیشرانهٔ هیبریدی خفیف و سامانهٔ چهارچرخ محرک، شانس مطرح شدن در بازار را داشت ولی خودروهایی که فردا موتور عرضه می‌کند عمدتاً سرنوشت خوبی پیدا نمی‌کنند! دلیل این موضوع، بدقولی‌های فردا موتور و همین‌طور خدمات پس از فروش بسیار ضعیف است که باعث شد آزکارا در بازار کشورمان شکست بخورد. این خودرو همچنین واردات بسیار محدودی داشت و هم‌اکنون درحالی‌که در بازار قیمتی زیر قیمت نمایندگی پیدا کرده، بازهم خریدار ندارد.

سوبا M۴

خودروهای مینی‌ون در بازار کشورمان طرفدار ندارند و وقتی یک مینی‌ون توسط شرکتی مثل فردا موتور عرضه شود، می‌توان پیش‌بینی کرد که چه سرنوشتی در انتظار چنین خودرویی است! این خودرو که محصول دانگ‌فنگ است، اولین بار در نمایشگاه خودروی اصفهان ۱۴۰۱ با نام سوبا M۴ رونمایی شد و فردا موتور عرضهٔ آن را با تبلیغات فراوانی آغاز کرد ولی با توجه به دلایلی که گفتیم، از همان ابتدا مشخص بود که مینی‌ون دانگ‌فنگ شانسی در بازار ایران ندارند. فردا موتور مدت‌ها است که سوبا M۴ را برای فروش عرضه نکرده و نمونه‌های قبلی هم هم‌اکنون در بازار حدود ۴۰۰ میلیون تومان قیمتی زیر قیمت نمایندگی دارند. درنتیجه، اگر M۴ را انتخاب کنید، شما خواهید ماند و خودرویی که پس از چند سال نه قطعات یدکی دارد و نه خریدار.

هونگچی E-QM۵

با تأکید دولت روی عرضهٔ خودروهای الکتریکی، بسیاری از شرکت‌ها سراغ واردات این خودروها رفتند. یکی از اولین خودروهای برقی وارداتی به کشورمان هونگچی E-QM۵ بود که توسط بهمن موتور وارد شد. هرچند مشکل فقدان زیرساخت‌های شارژ گریبان گیر همهٔ خودروهای برقی در بازار ایران است و این خودروها خصوصاً در نمونه‌های چینی چندان خریدار ندارند ولی شرایط E-QM۵ از همه بدتر است. این سدان الکتریکی چینی عرضهٔ محدودی داشته و مدت‌ها است از فروش آن خبری نیست درحالی‌که نمونه‌های صفرکیلومتر قبلی در بازار نیز افت قیمت وحشتناکی را تجربه کرده و بیش از ۶۰۰ میلیون تومان از قیمت نمایندگی ارزان‌تر هستند.

جایگزین‌های مناسب برای این خودروها

بجای خودروهایی که در بالا معرفی کردیم، در همین بازه قیمتی می‌توانید سراغ مدل‌های دیگری بروید که از لحاظ خدمات پس از فروش و بازار دست‌دوم شرایط بهتری دارند. بجای سورن پلاس می‌توانید رانا پلاس را انتخاب کنید که هرچند فضای داخلی محدودی دارد ولی در عوض از پیشرانه بسیار بهتر و کم‌دردسرتری بهره می‌برد. بجای زوتی DL۵ می‌توانید سراغ ام‌وی‌ام X۳۳ کراس بروید که هرچند پیشرانه ضعیف‌تری دارد ولی از طراحی بروزتری بهره می‌برد و مهم‌تر از آن از پشتیبانی مدیران خودرو برخوردار است. X۳۳ کراس همچنین ازآنجایی‌که اساساً فیس‌لیفت X۲۲ محسوب می‌شود، از لحاظ قطعات یدکی فنی هم شرایط خوبی دارد. اگر به دنبال یک کراس‌اوور چینی چهارچرخ محرک هستید، بجای جیلی آزکارا می‌توانید تیگو ۷ پرو مکس را انتخاب کنید و اگر مینی‌ون می‌خواهید، هایما ۷X ایران‌خودرو انتخاب بهتری نسبت به سوبا M۴ خواهد بود. در بازهٔ قیمتی هونگچی E-QMS هم از بین خودروهای چینی انتخاب‌های زیادی خواهید داشت ولی اگر فقط به دنبال مدلی برقی هستید، کی‌ام‌سی EJ۷ گزینهٔ مناسب‌تری خواهد بود.

نکاتی برای جلوگیری از خرید اشتباه
برای اینکه هنگام خرید خودروی جدید بهترین انتخاب را داشته باشید و بعداً پشیمان نشوید، باید به چند نکته توجه کنید که در ادامه مرور می‌کنیم.

تحقیق دربارهٔ خودروها
پیش از انتخاب خودرویی برای خرید، ابتدا به‌طور کامل در مورد آن تحقیق کنید تا از مشکلات فنی احتمالاً و همین‌طور مزایا و معایب آن مطلع شوید. علاوه بر این، حتماً به شرکت عرضه‌کنندهٔ خودرو هم توجه کنید و از ارائهٔ خدمات پس از فروش مناسب و تأمین قطعات یدکی مطمئن شوید.

مشورت با کارشناسان فنی یا افراد باتجربه
برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشید، با کارشناسان، تعمیرکاران و افراد باتجربه در حوزهٔ خودرو مشورت کنید. این افراد ازآنجایی‌که سال‌ها با خودروهای مختلف سروکار داشته‌اند، بیشتر از زیروبم خودروها و مزایا و معایب آن‌ها باخبر هستند و می‌توانند راهنمایی‌های راه گشایی داشته باشند.

بررسی نظرات کاربران در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی
قصد خرید هر خودرویی را که دارید، ابتدا نظرات خریداران قبلی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف را مطالعه کنید. با بررسی این نظرات می‌توانید به یک جمع‌بندی کلی در مورد خودرویی که قصد خرید آن را دارید برسید و درنتیجه انتخاب درست‌تری خواهید داشت.


این خودروها را نخرید! لیستی از پشیمانی بزرگ خریداران بازار خودرو
نقد و بررسی

کد محتوا: ۲۲۷۴۲

ارسال: شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵:۲۷

به روز شده: شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰:۵۵

کلید واژه‌‌ها: خرید خودرو، سورن پلاس، زوتی، جیلی، سوبا M۴، هونگچی، رانا پلاس، ام وی ام، تیگو ۷پرو مکس، هایما ۷X، کی ام سی

نوع: نقد و بررسی

فرستنده: دبیر محتوا

منبع: پدال

بازدید: ۱۰۶

زبان: پارسی

(۱ مورد )
در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید. برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید. چنانچه هنوز عضو سایت نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید. (ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

این سایت ماحصل، تلاش‌های چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخاب‌ها فراهم باشد.

«کاردو» واژه‌ی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو می‌باشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا شایسته خدمت‌رسانی به شما باشد.

به دلیل حجم بالای آگهی‌های ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آن‌ها امکان‌ناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز می‌توانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باری‌رسانی استفاده کنید.

طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۴ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.