آگهی‌های برگزیده نمایش همه آگهی‌ها
موردی برای نمایش یافت نشد.

معرفی همه خودروهای برقی بازار ایران + مشخصات و قیمت

  اگر قصد خرید یک خودروی برقی را دارید و به دنبال مشخصات و قیمت تمام خودروهای الکتریکی بازار کشورمان هستید، این مطلب را از دست ندهید.  

پنج‌‌شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲:۴۹ |

از زمان معرفی تسلا مدل S یعنی حدود یک دهه پیش، خودروهای الکتریکی در بازارهای جهانی و خصوصاً اروپا و آمریکا موردتوجه قرار گرفتند و خیلی زود با فشار دولت‌ها، خودروهای برقی به سبد محصولات اکثر خودروسازان جهان راه پیدا کردند. در کشورمان اما این اتفاق با چندین سال تأخیر رخ داد و طی یکی دو سال اخیر، عرضهٔ خودروهای الکتریکی به‌طورجدی موردتوجه قرار گرفته است. ازاین‌رو، خودروسازان و شرکت‌های مختلفی در کشورمان اقدام به مونتاژ یا واردات خودروهای الکتریکی کرده‌اند و این باعث تنوع بازار خودروهای برقی در کشورمان در سگمنت‌ها و بازه‌های قیمتی مختلف شده است. برای آشنایی بیشتر با این خودروها، در ادامه قصد داریم با تمام خودروهای الکتریکی موجود در بازار ایران و همین‌طور مدل‌هایی که به‌زودی عرضه خواهند شد آشنا شویم.

لونا GRE
قیمت نمایندگی: ۱ میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان
خودرو برقی لونا، قیمت و مشخصات لونا GRE سدان برقی ایران خودرو

ایران‌خودرو در نمایشگاه خودروی تهران در بهمن ۱۴۰۲ اقدام به معرفی یک سدان الکتریکی با نام لونا GRE کرد که ابتدا برای تاکسی در نظر گرفته شده بود ولی بعداً برای خریداران عادی هم عرضه شد. این خودرو درواقع JMEV Yi نام دارد و محصول جوینت ونچر رنو با شرکت چینی جیانگ‌لینگ است. لونا به یک موتور الکتریکی در جلو مجهز است که ۱۴۹ اسب بخار قدرت و ۲۲۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و نیروی آن توسط یک گیربکس تک سرعته به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۴۳.۹ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن ۴۰۰ کیلومتر را فراهم می‌کند.

کی‌ام‌سی EJ۷
قیمت نمایندگی: ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان
کی ام سیeJ۷ پلاس؛ معرفی، مشخصات فنی و قیمت عرضه

کی‌ام‌سی EJ۷ یکی از اولین خودروهای الکتریکی بود که راهی بازار کشورمان شد و در ناوگان تاکسیرانی هم مورداستفاده قرار گرفت. این خودرو در اصل نسخهٔ برقی کی‌ام‌سی J۷ محسوب می‌شود. این سدان چینی به یک موتور الکتریکی با ۱۹۰ اسب بخار قدرت و ۳۴۰ نیوتن متر گشتاور مجهز است که توسط یک پکیج باطری ۵۰.۱ کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود و می‌تواند با هر بار شارژ کامل حدود ۴۰۰ کیلومتر را طی کند. کرمان موتور به‌تازگی عرضهٔ نسخهٔ آپشنال این خودرو را هم با نام EJ۷ پلاس آغاز کرده که از امکانات بیشتری مثل شش ایربگ، گرم‌کن صندلی راننده، در صندوق برقی و نورپردازی داخلی بهره می‌برد. این نسخه یک میلیارد ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد.

ام‌جی ۴ EV
قیمت نمایندگی: ۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان
ام جی ۴ برقی فردا موتور؛ مشخصات و قیمت کراس اور وارداتی در ایران

شرکت فردا موتور که اقدام به واردات خودروهای ام‌جی می‌کند، در تیر ۱۴۰۳ عرضهٔ MG ۴ EV را در سامانهٔ خودروهای وارداتی آغاز کرد. این خودرو یک هاچ‌بک کامپکت است که البته کمی هم شبیه کراس‌اوورها به نظر می‌رسد. ام‌جی ۴ در نسخه‌های تک موتوره و دو موتوره تولید می‌شود که فردا موتور نسخهٔ تک موتوره را به ایران آورده است. در این مدل، برخلاف اکثر خودروهای الکتریکی بازار، موتور الکتریکی روی محور عقب نصب شده است. این موتور ۲۰۲ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور دارد و توسط یک پکیج باطری ۶۴ کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود. MG ۴ EV با هر بار شارژ کامل می‌تواند تا ۴۳۵ کیلومتر را طی کند.

هونگچی E-QM۵
قیمت نمایندگی: ۲ میلیارد و ۱۳۷ میلیون تومان
هونگچی برقی E-QM۵؛ قیمت، مشخصات و بررسی جامع

سدان الکتریکی E-QM۵ دومین محصول هونگچی است که توسط گروه بهمن به‌صورت وارداتی در کشورمان عرضه شد. اولین سری این خودرو در تابستان ۱۴۰۳ به خریداران تحویل داده شد. گروه بهمن نسخهٔ قوی‌تر این سدان چینی را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور در جلو مجهز است. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۵۴ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن حداکثر ۴۳۰ کیلومتر را فراهم می‌کند. E-QM۵ اما به دلیل قیمت بالا و امکانات نسبتاً اندک، مورد استقبال قرار نگرفته و در بازار قیمتی بسیار کمتر از قیمت نمایندگی دارد.

اسکای‌ول ET۵
قیمت نمایندگی: ۲ میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان
اسکای‌ ول ET۵ نبکا؛ قیمت و مشخصات شاسی بلند برقی کرمان موتور و مپنا

ET۵ اولین خودروی الکتریکی بود که در کشورمان مونتاژ شد. این خودرو محصول شرکتی بنام اسکای‌ورث است ولی در برخی بازارهای صادراتی مثل لهستان، رومانی، ایران و… با نام اسکای‌ول عرضه می‌شود. ET۵ در ایران توسط شرکت نوین ماهان مونتاژ و عرضه می‌شود که با برند نبکا موتور شناخته می‌شود و از طریق همکاری کرمان موتور و گروه مپنا شکل گرفته است. ET۵ روی محور جلوی خود یک موتور الکتریکی با ۲۰۱ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور دارد و به یک پکیج باطری ۷۲ کیلووات ساعتی مجهز است که شعاع حرکتی ۵۲۰ کیلومتری را فراهم می‌کند.

هوندا eNS۱
قیمت نمایندگی: ۲ میلیارد و ۴۸۹ میلیون تومان
هوندا وزل eNS۱ برقی: مشخصات، امکانات و قیمت در بازار ایران

eNS۱ درواقع نسخهٔ برقی کراس‌اوور هوندا وزل است که با نام HR-V هم شناخته می‌شود. eNS۱ توسط معین خودرو وارد و عرضه شده است. البته شرکتی تازه تأسیسی بنام آروین خودرو هم در نمایشگاه تهران ۱۴۰۲ این کراس‌اوور الکتریکی را رونمایی کرد و خبر از واردات آن داد ولی هنوز موفق به عرضهٔ eNS۱ نشده است. این کراس‌اوور ژاپنی که از راه چین به ایران آماده، به یک موتور الکتریکی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور در جلو مجهز است. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۶۸.۸ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن ۵۱۰ کیلومتر را فراهم می‌کند.

فولکس‌واگن ID.۴
قیمت نمایندگی: ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان

شرکت ماموت خودرو که سابقهٔ واردات خودروهای فولکس‌واگن را داشت، برای حضور در بازار خودروهای الکتریکی کشورمان اقدام به واردات فولکس‌واگن ID.۴ کرده است. مثل اکثر خودروهای وارداتی به کشورمان، ID.۴ هم مونتاژ چین است و توسط جوینت ونچر فولکس‌واگن فاو تولید می‌شود. ID.۴ در نسخه‌های مختلفی تولید می‌شود که نمونه‌های وارداتی به ایران از نوع تک موتوره هستند. این موتور که روی محور عقب نصب شده است، ۱۶۸ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور دارد. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری لیتیوم یونی ۵۵.۷ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل در شرایط استاندارد امکان پیمودن تا ۴۴۲ کیلومتر را فراهم می‌کند.

آئودی Q۵ e-Tron
قیمت نمایندگی: ۳ میلیارد و ۹۲۳ میلیون تومان

آئودی Q۵ e-Tron با قیمتی نزدیک به ۴ میلیارد تومان، یکی از گران‌ترین خودروهای وارداتی به ایران محسوب می‌شود. این خودرو توسط معین خودرو وارد می‌شود. Q۵ e-Tron که اولین بار در سال ۲۰۲۱ رونمایی شد، به‌طور خاص برای بازار چین طراحی شده و در این کشور توسط جوینت ونچر سایک فولکس‌واگن تولید می‌شود. معین خودرو مدل Q۵ e-Tron ۴۰ را به ایران آورده که به یک موتور الکتریکی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن متر گشتاور در عقب مجهز است. این موتور توسط یک پکیج باطری ۸۵ کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود تا کراس‌اوور الکتریکی آئودی بتواند با هر بار شارژ بتواند تا ۵۶۰ کیلومتر را طی کند.

دیگر خودروهای برقی که به‌زودی عرضه خواهند شد
تا اینجا با خودروهای الکتریکی آشنا شدیم که برای فروش عرضه شده و هم‌اکنون در بازار قابل خریداری هستند. غیرازاین خودروها اما مدل‌های برقی دیگری هم هستند که قرار است به‌زودی به بازار عرضه شوند. تعداد این خودروها زیاد است ولی در ادامه با چند نمونه‌ای آشنا خواهیم شد در شرف عرضه به بازار قرار دارند.

سینوگلد تانگو ۵
سینوگلد تانگو ۵ سایپا مشخصات و قیمت آریزو ۵ برقی در ایران

این خودرو نسخهٔ الکتریکی چری آریزو ۵ است که توسط شرکت سینوگلد می‌شود و سایپا قصد عرضهٔ آن را دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۶ تأسیس شد و بعداً به تملک چری درآمد. این خودرو هرچند در پاییز ۱۴۰۲ در نمایشگاه تحول صنعت خودرو رونمایی شد و چندی بعد در سامانهٔ خودروهای وارداتی قرار گرفت ولی هنوز خبری از عرضهٔ آن به بازار نیست. تانگو ۵ از یک موتور الکتریکی در جلو استفاده می‌کند که ۱۳۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۵ نیوتن متر گشتاور دارد و توسط یک پکیج باطری لیتیوم یونی ۴۸.۱۶ کیلووات ساعتی ساخت شرکت چینی CATL تغذیه می‌شود. به لطف این باطری، نسخهٔ برقی آریزو ۵ شعاع حرکتی ۴۰۵ کیلومتری را ارائه می‌کند.

کی‌ام‌سی E۳۰X
کرمان موتور KMC E۳۰X برقی؛ مشخصات و قیمت جک هاچبک در ایران

کرمان موتور عرضهٔ یک هاچ‌بک کوچک برقی بنام E۳۰X را در دستور کار دارد. این خودرو در اصل جک Y۳ نام دارد ولی در بازارهای صادراتی با نام E۳۰X عرضه می‌شود. این هاچ‌بک الکتریکی که طراحی فانتزی و جالبی دارد، در دو مدل تولید می‌شود که کرمان موتور نسخه قوی‌تر را برای واردات انتخاب کرده است. این مدل از یک موتور الکتریکی با ۱۳۴ اسب بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن متر گشتاور در جلو استفاده می‌کند. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۵۱.۵ کیلووات ساعتی تغذیه می‌شود که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن تا حداکثر ۵۰۵ کیلومتر را فراهم می‌کند. با استفاده از شارژرهای سریع، از ۳۰ تا ۸۰ درصد این باطری‌ها ظرف ۳۰ دقیقه شارژ خواهد شد.

فونیکس FX EV

مدیران خودرو که چند سالی است چری اومودا ۵ را با نام فونیکس FX در ایران مونتاژ می‌کند، قصد عرضهٔ نسخهٔ الکتریکی آن را هم دارد. این نسخه اولین بار در نمایشگاه خودروی شیراز در خرداد ۱۴۰۳ رونمایی شد و در حال حاضر به زمان عرضهٔ آن نزدیک شده‌ایم. نسخه برقی فونیکس FX از یک موتور الکتریکی استفاده می‌کند که در جلو نصب شده است و ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۳۴۰ نیوتن متر گشتاور دارد. انرژی موردنیاز این موتور توسط یک پکیج باطری ۶۱ کیلووات ساعتی تأمین می‌شود که با هر بار شارژ کامل بسته به معیارهای مختلف آزمایش امکان پیمایش مسافتی بین ۴۳۰ تا ۵۰۰ کیلومتر را فراهم می‌کند. فونیکس FX برقی از نسخه بنزینی قدرت بیشتری دارد و ظرف ۷.۲ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

ب‌ام‌و iX۱

شرکت پرشیا خودرو که سابقهٔ پررنگی در واردات خودروهای ب‌ام‌و دارد، درصدد واردات یکی از جدیدترین کراس‌اوورهای الکتریکی این شرکت یعنی iX۱ است. این خودرو که نسخهٔ الکتریکی نسل سوم ب‌ام‌و X۱ محسوب می‌شود، اخیراً برای فروش عرضه شده است. iX۱ به یک موتور الکتریکی با ۲۰۴ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نئون متر گشتاور در جلو مجهز است که انرژی موردنیاز خود را از یک باطری ۶۸ کیلووات ساعتی می‌گیرد. این باطری‌ها با هر بار شارژ امکان پیمودن تا ۴۴۰ کیلومتر را فراهم می‌کنند. این کراس‌اوور آلمانی ظرف ۸.۶ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.


معرفی همه خودروهای برقی بازار ایران + مشخصات و قیمت
نقد و بررسی

کد محتوا: ۲۲۷۲۳

ارسال: پنج‌‌شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲:۴۹

به روز شده: پنج‌‌شنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸:۱۴

کلید واژه‌‌ها: ب ام و، فونیکس، کی ام سی، آئودی، فولکس واگن، هوندا، ام جی، لونا

نوع: نقد و بررسی

فرستنده: دبیر محتوا

منبع: پدال

بازدید: ۶۷

زبان: پارسی

(۱ مورد )
در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید. برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید. چنانچه هنوز عضو سایت نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید. (ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

این سایت ماحصل، تلاش‌های چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخاب‌ها فراهم باشد.

«کاردو» واژه‌ی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو می‌باشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا شایسته خدمت‌رسانی به شما باشد.

به دلیل حجم بالای آگهی‌های ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آن‌ها امکان‌ناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز می‌توانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باری‌رسانی استفاده کنید.

طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۳ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.