(۰۲۱) ۲۲۲ ۷۸ ۷۸ ۹
هیوندایی، i40 ، ۲۰۱۵
سفید، رنگ شدگی در حد تکه، کارکرد ۷۵,۰۰۰ کیلومتر
ایران خودرو، دنا معمولي ، ۱۳۹۷
خاکستری، بدون رنگ شدگی، کارکرد ۲۹,۵۰۰ کیلومتر
نیسان، جوك پلاتينيوم ، ۲۰۱۷
مشکی، بدون رنگ شدگی، صفر کیلومتر
کیا، موهاوي V8 ، ۲۰۱۲
نقرهای، بدون رنگ شدگی، کارکرد ۱۷۰,۰۰۰ کیلومتر
مزدا، 3 جديد صندوقدار 2.0 ليتر تيپ 4 ، ۱۳۹۶
سفید، بدون رنگ شدگی، کارکرد ۲۵,۰۰۰ کیلومتر
افسانه یا واقعیت
آیا ساخت خودروی آب سوز ممکن است؟
چهارشنبه، ۱۳ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴:۵۱
ادعای اختراع ماشینی که از آب بهعنوان سوخت استفاده کند، موضوع جدیدی نیست و تاکنون افراد بسیاری در سرتاسر جهان مدعی ساخت چنین خودرویی شدهاند. در یکی از جدیدترین نسخهها از این سری داستانهای عامهپسند (که این بار از قضا وطنی است)، چند سال پیش مخترعی جوان با ادعای ساخت خودروی آبسوز، توانسته بود توجه رسانهای زیادی را به سمت خود جلب کند.
ادامه مطلب
نیکولاس لطیفی اولین راننده ایرانی کانادایی مسابقات فرمول یک شد
شنبه، ۹ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲:۱۵
نیکولاس لطیفی فرزند یک تاجر ایرانی-کانادایی و سومین سهامدار عمدهی مک لارن، سال آینده در مسابقات فرمول یک حضور خواهد داشت.
استون مارتین DBS سوپرلجرا کنکورد معرفی شد
پنجشنبه، ۷ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۸:۹۹
به مناسبت پنجاهمین سالگرد رونمایی از هوایپمای کنکورد، نسخهای ویژه از استون مارتین سوپرلجرا پیشفروش میشود. تنها ۱۰ دستگاه از این سوپراسپرت ساخته خواهد شد.
شاسی بلند میباخ مرسدس بنز GLS رونمایی شد
شنبه، ۲ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸:۲۶
جدیدترین محصول مرسدس بنز در کلاس سوپرلوکس، با برند میباخ و براساس شاسیبلند GLS ۶۰۰ تولید خواهد شد. این مدل، آستانه قیمت ۲۰۰ هزار دلار خواهد داشت.
فورد موستانگ GT۵۰۰ با دو تیونینگ متفاوت در لاسوگاس رونمایی شد
شنبه، ۱۸ آبانماه ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷:۰۸
شلبی و Roush، نسخههای تیونینگ و سفارشی فورد موستانگ جدید، در نمایشگاه SEMA رونمایی کردند.
خودروهای کلاسیک آمریکایی که زمانی در ایران محبوب بودند
چهارشنبه، ۲۰ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷:۲۹
این روزها بازار خودروهای کلاسیک آمریکایی در کشورمان داغ است و بسیاری از محصولات برندهای این کشور طرفداران زیادی دارند. بیشتر تمرکز علاقمندان در ایران روی خودروهای تولید شده در دهههای شصت و هفتاد میلادی است، با این حال برخی تولیدات دهههای قبل نیز در بین دوستداران این گونه ماشینها پرطرفدارند.
معرفی ۵ خودروی جذاب و اسپرت که احتمالاً نامشان را نشنیدهاید
یکشنبه، ۱۷ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸:۱۵
شاید این روزها و در زمانی که شرکتهای خودروسازی زیادی بر سر رقابت با یکدیگر برخاستهاند، متولد شدن شرکتهای نوپایی که بتوانند با علم و دانش مدرن خود، دست به تولید ابرخودرویی بزنند که اگرچه تولید آن مدل نسبت به خودروهای تولید انبوه دیگر شرکتها، بسیار محدود باشد اما ازنظر سودآوری، همین خودروها میتوانند مقدار بزرگی از کیک درآمد را برای این شرکتها ایجاد کنند.
اولین رانندگی با فورد موستانگ شلبی GT۵۰۰
شنبه، ۱۶ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹:۵۶
فورد موستانگ شلبی GT۵۰۰ جدید را باید سریعترین موستانگ تولید شده دانست که تواناییهای حرکتی در حد خودروهای سوپراسپرت دارد.
برای اولین بار در تاریخ
تیونینگ تویوتا سوپرا توسط تیونر اختصاصی بامو
یکشنبه، ۱۰ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۴:۴۶
کمپانی AC اشنیتزر به تازگی و برای اولین بار در تاریخ یک محصول تویوتا یعنی سوپرا را تیونینگ کرده است.
برترین خودرو اسپرت سال ۲۰۱۹ از نگاه مجله موتورترند
سهشنبه، ۵ آذرماه ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲:۴۱
هر ساله مجله معتبر و بزرگ موتورترند خودروهای سال را در دسته بندی های مشخص انتخاب می کند.
سیستم اتوپایلوت تسلا چگونه کار می کند؟
سهشنبه، ۳۰ مهرماه ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹:۵۰
از جمله ویژگی های خودروهای تولیدی تسلا که در ماه های اخیر در کانون توجه خریداران قرار گرفته، می توان به سیستم نیمه خودکار اتوپایلوت این ماشین ها اشاره نمود که بارها و بارها جان بسیاری از سرنشینان اتومبیل های این شرکت را نجات داده و از برخوردشان با موانع جلوگیری کرده است.
آیا سیستم دو دیفرانسیل مانع لیز خوردن خودرو میشود؟
پنجشنبه، ۴ بهمنماه ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲:۵۲
بسیاری بر این باورند که سیستم دو دیفرانسیل مانع سر خوردن خودرو بر روی زمینهای برفی میشود و بدون ملاحظه رانندگی میکنند، اما آیا این امر صحت دارد؟
پنج عمل ویرانگر موتور خودرو را بشناسید
چهارشنبه، ۵ دیماه ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷:۲۲
موتوری که به علت عدم رسیدگی نیازمند تعمیر یا تعویض است، معمولا پرهزینهترین مشکل در نگهداری خودرو به حساب میآید که یک راننده ممکن است با آن مواجه شود.
روغنهایی که دشمن سیستمهای الکترونیکی خودرو میشوند
یکشنبه، ۱۸ آذرماه ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶:۰۹
یکی از چالشهای تولیدکنندگان روغنموتور، یک استارت راحت و بیدردسر در هوای سرد است. اما یکی از این چالشها، انتقال نیروی برق زیادی است که در حرکت اولیه موتور و از طریق روغن به بدنه خودرو و پس از آن به سایر تجهیزات الکتریکی موتور منتقل میشود.
آنچه باید در مورد ترمز ABS بدانید
دوشنبه، ۱۴ آبانماه ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۳:۲۲
سیستم ترمز ضد قفل برای اولین بار در سال ۱۹۳۰ در هواپیما به شکل مکانیکی مورد استفاده قرار گرفت. در همان زمان تحولات زیادی در توسعه این سیستم در صنعت هوانوردی به وجود آمد. اما جالب بود که بررسی این سیستم برای چندین سال متوقف شد تا اینکه در سال ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۶ برای اولین بار این سیستم در کامیونهای سنگین در آمریکا برای کاهش تصادفات به خاطر از دست دادن پایداری کامیون در جاده ها مخصوصا” جاده های لغزنده مورد استفاده قرار گرفت . در سال ۱۹۸۰ در تکنولوژی ایمنی خودرو تحول عظیمی رخ داد و سیستم ABS به شکل امروزی (الکترونیکی ) در خودروهای سواری مورد استفاده قرار گرفت .
آینده سوخت هیدروژن؛ موانع و فرصتها
هیدروژن بهعنوان یکی از حاملهای انرژی، با موانع و فرصتهای زیادی همراه است که استفاده گسترده از آن را در آینده تحتتأثیر قرار میدهد.
شنبه، ۲۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۲۶ |
هیدروژن ظرفیت تبدیلشدن به یکی از حاملهای انرژی مهم در سیستم انرژی پاک و مکمل انرژی برق را دارد؛ اما این حامل انرژی برای انجام نقش خود در ابتدا باید بر موانع بسیاری غلبه کند. براساس گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی (IEA)، هیدروژن هرگز از علاقهی بینالمللی و چندجانبه بزرگ، حتی با پیشرفتهای چشمگیر اخیر در سایر فناوریهای انرژی پاک مانند باتریها و انرژیهای تجدیدپذیر برخوردار نبوده است. طبق گفتههای آژانس بینالمللی انرژی (IEA)، هیدروژن میتواند بهعنوان بخش مهمی برای کاهش آلایندگی در نظر گرفته شود. برنامههایی که برخی دولتها با هدف کاهش آلایندگی اعلام کردهاند، توجه ویژهای را به بخشهایی معطوف میکند که در آن، برق حامل انرژی اصلی نیست. چنین بخشهایی شامل حملونقل هوایی، کشتیرانی، آهن و فولاد، تولید مواد شیمیایی، گرمایش صنعتی با درجه حرارت بالا، حملونقل جادهای در مسیرهای طولانی و گرمایش ساختمانها میشود. براساس اعلام آژانس بینالمللی انرژی، ممکن است هیدروژن حامل انرژی بهتری باشد. هیدروژن میتواند منافع دیگری مثل مبارزه با آلودگی هوا و تسهیل تبدیل انرژی پاک داشته باشد. تولید جهانی هیدروژن خالص در حدود ۷۰ میلیون تن در سال است و ۴۵ میلیون تن دیگر هم درقالب مخلوط با گازها تولید میشود. از هیدروژن خالص عمدتا در پالایش نفت و تولید آمونیاک برای کود و از هیدروژن مخلوط با سایر گازها برای تولید متانول و فولاد استفاده میشود. هیدروژن خالص هنوز بهعنوان سوخت به کار گرفته نمیشود. هیدروژن میتواند بهطور مستقیم با آب در روش الکترولیز تولید شود؛ اما در شرایط فعلی تقریبا تمام هیدروژن، از اصلاح بخار یا گازیسازی زغالسنگ تولید میشود. الکترولیز راهی مناسب برای تبدیل برق پاک حاصل از خورشید و باد و سایر منابع تجدیدپذیر به هیدروژن است. در مقابل، اصلاح بخار و گازیسازی، هر دو فرایندی متمرکز بر انرژی هستند که مقدار زیادی دیاکسیدکربن تولید میکنند. تولید هیدروژن خالص ۶ درصد از مصرف گاز طبیعی و ۲ درصد از زغالسنگ را شامل میشود. تولید حدود ۸۳۰ میلیون تن گاز آلاینده دیاکسیدکربن در سال، برابر با مجموع آلایندههای اندونزی و انگلستان تخمین زده شده است. در سیستم انرژی پاک آینده، هیدروژن و برق میتوانند حاملهای انرژی مکمل باشند؛ زیرا برق میتواند بهراحتی به هیدروژن تبدیل شود. بنابراین، هیدروژن میتواند به حل مشکلات تولید برق متناوب تجدیدپذیر کمک کند. آژانس بینالمللی انرژی در این زمینه میگوید:
از آنجا که هیدروژن میتواند در بخشهای مختلف ذخیره و استفاده شود، تبدیل برق به هیدروژن میتواند از نظر زمانی و جغرافیایی به عرضه و تقاضای متغیر انرژی منطبق باشد. بدون وجود هیدروژن، سیستم انرژی پاک برقی بیشتر میتواند مبتنی بر جریان باشد. سیستمهای انرژی مبتنی بر جریان باید با عرضه و تقاضای لحظهای در سطح گسترده مطابقت داشته باشد.این سیستمها ممکن است به اختلال در منبع و جریان موجودی، آسیبپذیر باشند.
با توجه به مزایای بالقوه برای بسیاری از گروههای مختلف، جای تعجب نیست که ائتلاف گستردهای از هیدروژن حمایت کنند. هیدروژن میتواند ارتباطی مؤثر بین گروههایی که اهداف غیرمشترک دارند مثل شرکتهای تولیدکنندهی فرآوردههای نفتی و صنایع انرژی تجدیدپذیر یا حامیان محیط زیست و کشورهای صادرکننده نفت ایجاد کند. اما برای رسیدن به این هدف، مشکلات زیادی در حوزهی تولید، پخش و ذخیرهسازی هیدروژن وجود دارد. هیدروژن عنصری فراوان، اما بسیار واکنشپذیر است که بهصورت آزاد موجود نیست و اغلب به اتمهای اکسیژن و کربن وابستگی دارد. رام گوپتا، استاد مهندسی شیمی در دانشگاه ویرجینیا کامنولث میگوید:
برای بهدستآوردن هیدروژن از ترکیبات طبیعی، باید انرژی مصرف شود. بنابراین، هیدروژن باید بهعنوان یک حامل انرژی درنظر گرفته شود.
مولکولهای هیدروژن کوچک، سبک، بسیار واکنشپذیر با سایر عناصر، بسیار اشتعالپذیر هستند و در مقایسه با گاز طبیعی (متان) با شعلهی داغتری میسوزند.ایمنی اهمیت بالایی دارید؛ زیرا هیدروژن بهآسانی نشت میکند منفجر میشود. تراکم هیدروژن کمتر از هوا است، بنابراین بهسرعت منتشر و خطر انفجار بیشتر میشود. واکنشپذیری هیدروژن مشکلات بیشتری بههمراه دارد؛ زیرا به فولاد نفوذ میکند و باعث ایجاد نقص در خطوط لوله میشود؛ مگر اینکه فولاد گرانقیمت و با کیفیت خاص در این صنعت استفاده شود. با این حال، بزرگترین مشکلات به چگالی انرژی بسیار کم هیدروژن در مقایسه با سوختهای معمولی مانند گاز طبیعی یا بنزین مربوط است. از نظر جرم، هیدروژن بیشترین مقدار انرژی را در مقایسه با سوختهای دیگر دارد. براساس وزن، هر کیلوگرم هیدروژن تقریبا سه برابر انرژی بیشتری از هر کیلوگرم بنزین خواهد داشت. با وجود این، هیدروژن از نظر حجمی، انرژی کمتری در مقایسه با سایر سوختها دارد. اگر هیدروژن بهعنوان گاز ذخیره شود، به مخزنی حدود سه هزار برابر حجم مخزن بنزین نیاز دارد که حاوی همان مقدار انرژی باشد. بنابراین، استفاده از هیدروژن خالص فقط در صورتی عملی است که آن را برای افزایش تراکم انرژی، فشرده یا حتی مایع کنیم. البته حتی در حالت نهایت تراکم مایع، انرژی هر مترمکعب هیدروژن حدودا یکچهارم انرژی هر مترمکعب بنزین است. فشردهسازی یا مایعسازی هیدروژن نیز بسیار گرانتر از گاز طبیعی است و انرژی بیشتر هم نیاز دارد. ازاینرو، تراکم انرژی پایین مانع اصلی استفاده از هیدروژن در خودرو و حتی صنایع دیگر خواهد بود. طبق آمار آژانس بینالمللی انرژی، تنها ۱۱ هزار خودرو هیدروژنی در جادهها تردد میکنند؛ در حالی که ۲۰ هزار دستگاه لیفتراک در انبارها و گمرکها استفاده میشود. قیمت دیاکسیدکربن الکترولیز، گازیسازی و اصلاح بخار، دلیل اصلی محبوبیت هیدروژن درنگاه گروههای مختلف و برخی کشورها است. آژانس بینالمللی انرژی چند شیوهی عملی را پیشنهاد کرده که در آن، امکان استفاده از هیدروژن با پشتیبانی دولتها افزایش مییابد؛ از جمله این روشها میتوان به ترکیب هیدروژن با غلظتهای پایین به خطوط گاز طبیعی اشاره کرد. در فرایند تولید هیدروژن با روشهای اصلاح بخار و گازیسازی، باید فکری بهحال جداسازی و ذخیره کربندیاکسید کرد. در شرایط کنونی، با توجه به مصرف زیاد انرژی، جداسازی و ذخیره کربندیاکسید بدون وجود داشتن روش قیمتگذاری و جریمه بر آلایندگی عملی نیست. بنابراین، بزرگترین مانع اقتصادی برای آیندهی هیدروژن، مهندسی ذخیره و توزیع گاز نیست؛ بلکه سیاست قیمتگذاری و جریمه روی آلایندهها است. اگر مسئلهی سیاست قیمتگذاری و جریمه روی آلایندهها حل شود، هیدروژن روشی پذیرفتنی برای سیستم انرژی پاکتر است؛ هرچند با فناوریهای دیگر باید رقابت کند که ممکن است ارزانتر و کارآمدتر باشند. اگر مسئلهی قیمت و جریمه روی آلایندهها حلنشده باقی بماند، به احتمال زیاد هیدروژن برای استفادهی گسترده در صنایع مختلف همچنان گرانقیمت باقی خواهد ماند.
کد محتوا: ۲۰۷۴۱
ارسال: شنبه، ۲۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۲۶
به روز شده: شنبه، ۲۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶:۱۸
کلید واژهها: سوخت، سوخت هیدروژن
نوع: مقاله
موضوع:
فرستنده: دبیر سرویس محتوا
منبع: زومیت
بازدید: ۱۱۴
زبان: پارسی
نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...
کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وبسایت کاردو سعی شده است با بهرهگیری از آخرین متدهای توسعه و برنامهنویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاههای هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژهای فراهم میسازد و طراحی سایت به گونهای است که لایهبندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق مییابد.
این سایت ماحصل، تلاشهای چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخابها فراهم باشد.
«کاردو» واژهی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو میباشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام میدهد تا شایسته خدمترسانی به شما باشد.
به دلیل حجم بالای آگهیهای ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آنها امکانناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز میتوانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باریرسانی استفاده کنید.
طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.
© ۱۳۹۳-۱۳۹۸ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.